STR-e-HRM
Strateginen palkitsemisen johtaminen yleistyy ja sille on hyvä syy; työnantajat haluavat, että laaja palkitsemisen kokonaisuus tukee liiketoimintastrategian toteutumista ja vaikuttaa myönteisesti henkilöstön sitoutumiseen, motivaatioon ja hyvinvointiin.
Tarvittava erityisasiantuntemus ja kokemus on toistaiseksi hyvin harvoilla ihmisillä Suomessa. Ja jos henkilö löytyykin, on palkkaaminen mahdollista vain suurimmissa organisaatioissa.
Me tarjoamme mahdollisuuden hankkia organisaationne käyttöön saman osaamisen modernissa muodossa. Voit hankkia meiltä strategisen palkitsemisen johtamisen osittain ulkoistettuna. Tekoälypohjaisen verkkopalvelumme avulla hoidat strategisen palkitsemisen johtamisen yhteistyössä asiantuntijamme kanssa ketterästi ja tehokkaasti. Työ tapahtuu pääasiassa verkossa.
Compensation & Benefits Manager on nyt teidänkin organisaationne käytettävissä edullisesti ja tehokkaasti ilman rekrytointiriskiä.
Pienet organisaatiot, joilla ei ole erilistä henkilöstötoimintoa tai resurssit ovat pienet suhteessa organisaation kokoon, saattavat tarvita lisäapua myös henkilöstöjohtamisen perustöissä. Verkkopalvelumme avulla hoidat laajan kirjon HR-kenttään kuuluvia asioita, esimerkiksi henkilöstökyselyt, 360-arvioinnit, kehityskeskustelut, työsuorituksen arvioinnit, palkkiomallien hallinnointi jne.